office@mundus.bg  |  +359 883 888 333  |  Вход за клиенти ›

Кариера в Мундус

Ние предоставяме услуги с истинска добавена стойност за нашите клиенти и прилагаме водещите практики във фасилити мениджмънта. Затова за нас е чест да привличаме най-добрите професионалисти в областта.

Наши клиенти са търговски центрове и вериги, индустриални предприятия, банки и застрахователни компании, обществени сгради, компании в областта на телекомуникацията, недвижимите имоти, автомобилната индустрия и др. С цел да предложим на клиентите си най-добрите услуги, ние системно търсим всеотдайни и способни хора, с позитивно мислене и нови идеи за развитие на бизнеса и услугите.

Тук можете да се запознаете с нашите отворени позиции.

При нас можете да намерите своето професионално поприще в сферата на продажбите на корпоративни клиенти, в управлението на проекти, в техническото оборудване и обслужване на сгради (обща техническа поддръжка, ОВК, системи за сигурност и пр.), в управление на дейности и екипи в почистването и спомагателните дейности.

Ако в момента не намирате подходящо работно място, но бихте желали да Ви разглеждаме за позиция в нашата компания, можете да изпратите своята автобиография и мотивационно писмо

Нашите колеги казват, че работят в МУНДУС, защото

Получете безплатна консултация за своя бизнес
Изпратете запитване