office@mundus.bg  |  +359 883 888 333  |  Вход за клиенти ›

Управление на сгради

Спестете време и разходи от управлението и техническата поддръжка, като оптимизирате функционирането на Вашите сгради и съоръжения.

Оптимизирайте разходите за поддръжка

Оптимизирайте разходите за поддръжка, благодарение на пригодените за Вашия бизнес решения. Ние ще планираме и следим предварително заложените технически проверки и профилактика.

Нашият екип ще спомогне и за планирането на Вашия бюджет. Нашият екип е запознат с текущите стойности на всеки компонент на съответната сграда и/или съоръжение и колко ще струва ремонтът или подновяването му. Опитът в оптимизацията на бюджетирането може да е от помощ при нужда от промени, които да спомогнат бюджета на компанията.

Елиминирайте притесненията в случай на авария

Бързо, качествено и незабелязано ще отстраним всяка възникнала авария и ще направим нужните проверки и профилактики, за да бъдат предотвратени потенциални бъдещи аварии.

Запазете пълен контрол над Вашите сгради и/или съоръжения

Нашият екип винаги се вслушва в изискванията, идеите и насоките на персонала и ръководството на Вашата компанията. По този начин гарантираме отворена среда за развитие и комуникация, която спомага развитието на бизнеса и заздравява връзките между хората.

Спестете време и ресурси от обучение на персонал

Елиминирайте нуждата от отделяне на време и ресурси за обучаване на персонал, който да отговаря за цялостната поддръжка на сградите и съоръженията, и на когото да нямате пълно доверие - ние сме подготвили хора за Вас.

По този начин ще елиминирате опасенията от повреди, причинени от недобре квалифициран персонал и некачествена екипировка. Нашите екипи преминават редовни обучения и разполагат с екипировка, която гарантира максимално качество и ефективност на работа.

Нуждата от персонал, който да може да работи в екип, е наложила да подбираме екипи, които умеят да създават екипи в различни звена за пълното им сработване и постигане на най-високо качество на работа. Това е от основно значение за Вашата компания, тъй като това са хората, отговарящи пряко за безопасността и поддръжката на сградите и съоръженията.

Удължете експлоатационния живот на сградите и съоръженията

Доверявайки ни се за извършването на превантивна и прогнозна поддръжка, ще намалите риска от аварии и ще осигурите максималната ефективност на Вашите сгради и съоръжения, както и техния по-дълъг експлоатационен живот.

Осигурете безопасна и здравословна среда за живеене или работа

Една от основните дейности на управлението на сгради е подсигуряването на безопасна работна и/или жилищна среда.

Благодарение на нашите услуги ще осигурите перфектната среда за работа или живот, благодарение на оптимизацията на всички процеси, превантивните и прогнозите поддръжки и бързата реакция при аварийни ситуации. 

Забравете за ежедневните проблеми

Без значение от размера на компанията, сградата или съоръжението, бързото и превантивно решаване на дребни проблеми като развален принтер или теч на мивка в баня, могат да спестят загуба на време и много разходи.

Екипите ни, отговорни за управлението на сгради са винаги готови да се справи с неочаквани ситуации, независимо от техния характер.

Елиминирай нуждата от поддържане на взаимоотношения с наемателите

Благодарение на дългогодишния ни опит в областта на управлението на сгради, ние можем да гарантираме професионално и висококачествено управление на всички процеси, което да доведе до по-високи приходи от наеми и подобряване на комуникацията с наемателите.

Подобрете взаимоотношенията между собственици и наематели

Отговарянето на нуждите, както на наемателите, така и на собствениците, е ключов елемент от нашата работа. Това подобрява взаимоотношенията между тях, увеличава доверието им един към друг и гарантира безупречно партньорство за периода на работа заедно. 

Открийте идеалните наематели

Намирането на нови наематели, които да отговорят на изискванията на собствениците, не винаги е лесна задача, тъй като често има разлики в очакванията на всяка страна. 

Тук идва нашата роля. Годините работа в областта са ни научили как да изграждаме и поддържаме отношенията между наемател и собственик, за постигане на една безупречна сделка и партньорство, които да отговарят на изискванията на двете страни.

Увеличете приходите от наем

Професионалното управление и оптимизацията на всички процеси води до по-високи приходи от наем, което ще спомогне за постигането на Вашите бизнес цели. 

Това е причината решенията, които предлагаме, да бъдат изцяло персонализирани за Вашия бизнес и начин на работа, за постигане на оптимални приходи от наем и възможности за бъдещо развитие.

Спрете да губите време в разрешаване на проблеми, възникнали вследствие на неспазване на общите правила от наемателите. 

Ние ще поемем пълната отговорност за решаване на възникнали казуси с наематели, ако става въпрос за ежедневен проблем, който може да се реши лесно и безпрепятствено от наша страна. 

Практиката ни е научила как да откриваме и да се справяме с проблеми още в ранните им фази, преди да се стигне до потенциални последствия за някоя от страните и разваляне на отношенията.

Осигурете висококачествена поддръжка на своите сгради

Ние се грижим за всяка потребност или технически проблем, който може да възникне в сградите или в помещенията Ви, както и за осигуряването на нужните екипи за бързото и качественото му отстраняване.

Като Ваш доверен партньор, поемаме пълна отговорност за правилното функциониране на сградите и тяхната поддръжка, докато са или предстои да бъдат наети. Това включва превантивна, аварийна и прогнозна поддръжка, която да удължи експлоатационния живот на сградите и да предотврати нежелани проблеми и щети.

Напълно разбираме важността на комуникацията с наемателите, включваща разясняване на общите условия, информирането им кога трябва да ни потърсят при проблем и други.

Спестете време и разходи от предоговаряне на договори

Независимо дали става въпрос за клиент, с когото не сме имали предишен контакт или такъв, когото познаваме и сме работили заедно, ние напълно разбираме процеса за осъществяване на успешно предоговаряне на договори и поемайки пълна отговорност за осъществяването на сделката, ще Ви спестим време и разходи.

Получете безплатна консултация за своя бизнес
Изпратете запитване