office@mundus.bg  |  +359 883 888 333  |  Вход за клиенти ›

Професионално почистване

Офисно почистване

Осигурете перфектната офис среда за Вас и Вашия екип, като ни се доверите да я поддържаме винаги в перфектно състояние

Чистотата в офиса е един от основните фактори за усещане на уют и увеличаване на продуктивността. Затова нашият екип от професионалисти ще се погрижи чистотата винаги да е на най-високо ниво. 

Той е обучен да работи с разнообразна и най-модерна техника за почистване, за да гарантираме отлични резултати по персоналните изисквания на компанията при всяко посещение. 

Индустриално почистване

Сложете край на притесненията за чистотата на производствената работна среда, като ни се доверите да поддържаме Вашия обект в перфектно състояние.

Дългогодишната практика ни е научила как да създаваме партньорства с различни клиенти, за да разберем целите и изискванията на компанията, за да създадем нужния план за постигане на най-високо качество и отлични резултати. 

Нашите екипи преминават обучения, благодарение на които Ви предлагаме най-модерните и качествени услуги, които да подобрят средата на работа и здравословното и състояние.

Основни почиствания

Спестете време от безкрайното почистване след дълго отсъствие или при необходимост от цялостно почистване.

Нашият екип ще се погрижи за всички по най-висококачествен и ефективен начин, за да може помещенията Ви да са в отлично състояние. 

Основно почистване след строително-ремонтни дейности

Елиминирайте допълнителните притеснения след ремонтните дейности на Вашия дом или офис, като ни се доверите да превърнем завършения ремонт в сияеща от чистота атмосфера.

Екипите ни са специално подготвени и обучени, за да елиминират всички следи от ремонтни дейности от всички засегнати повърхности и да премахнат остатъчния прах, за да Ви осигурят здравословна среда за работа или живеене. 

Услугите, които можем да ти предложим включват следните и други дейности:

Ежедневно почистване

Прекарвайте повече време със своето семейство, като елиминирате нуждата от ежедневното почистване на Вашия дом

Възползвайте се от висококачествено и професионално почистване, пригодено специално за Вашите нужди и изисквания. С над 25 години опит в областта, знаем колко е важно за Вас качеството на работа и перфектният краен резултат.

Екипът ни от професионалисти е обучен да работи с разнообразна и най-модерна техника за почистване, за да гарантира отлични резултати по персоналните Ви изисквания при всяко посещение. 

Разбираме нуждата от приятелски настроен екип и подходящо отношение, затова всички наши екипи са учтиви и добронамерени и изслушват, ако имате допълнителни изисквания или забележки, за да гарантират максимално качество на работа.

Получете безплатна консултация за своя бизнес
Изпратете запитване